VM Tegels VM Tegels
Terug

VM Tegels investeert in een nieuw logistiek centrum

VM Tegels zet een nieuwe mijlpaal met de investering in de aankoop en bouw van een gloednieuw logistiek centrum! Dit is niet zomaar een stap voorwaarts, maar een sprong in de toekomst van ons bedrijf. Met dit state-of-the-art centrum leggen we de fundering voor efficiëntie, snelheid en kwaliteit in onze logistieke operaties.

Dit centrum staat symbool voor onze toewijding aan voortdurende groei en verbetering. Het is niet alleen een ruimte om tegels op te slaan, maar een hub van innovatie waar we onze logistieke processen optimaliseren en verfijnen. Hier zullen we de nieuwste technologieën en beste praktijken integreren om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Met trots kijken we uit naar de volgende fase van ons avontuur, waarin we met dit logistiek centrum de lat hoger leggen en nieuwe standaarden zetten in onze sector. VM Tegels blijft niet stilstaan - we bewegen vooruit, en dit centrum is een bewijs van onze vastberadenheid om altijd te streven naar het allerbeste.

VOOR WIE?

Naast de stapelruimte voor de voorraden is er ook nood aan een afhaalpunt waar
klanten snel en gemakkelijk hun goederen kunnen ophalen. De bestellingen die klaar zijn voor afhaling (of levering) krijgen dan hun eigen afdeling waardoor deze sneller en efficiënter traceerbaar zijn. Minder tijdverlies voor zowel de medewerkers als de klant = een tevreden klant !

LOCATIE?

Gemakkelijk bereikbare site op slechts 3 minuten van de toonzaal. Qua infrastructuur toegankelijk voor leveringen en afhalingen zonder hinder voor medewerkers en/of klanten.

SAMENVATTING

• Vlotte plaatsing en behandeling van binnenkomende goederen.
• Aparte stockruimte voor klaarstaande afhalingen.
• Minder risico op breuk door overbodige manipulaties.
• Accurater stockbeheer (tijdwinst).
• Betere toegankelijkheid voor zowel leveringen als afhalingen.

VM Tegels investeert in een nieuw logistiek centrum
VM Tegels investeert in een nieuw logistiek centrum
VM Tegels investeert in een nieuw logistiek centrum
Terug
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info